eide rotevatn
Aps Espen Barth Eide (t.v.) diskuterte onsdag EUs klassifiseringssystem for grønne investeringer, taksonomien, i Stortingets spørretime.
Foto: Skjermdump/Stortinget

Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn sier det ville vært lettere om vi var med i EU.

  • Øyvind Lie

Den siste tiden har flere medier omtalt EUs nye klassifiseringssystem for grønne investeringer, den såkalte taksonomien. Slik forslaget ligger nå, vil blant annet vannkraft komme svært dårlig ut på grunn av naturinngrepene, og risikere å ikke tiltrekke seg kapital til nye utbygginger. Onsdag måtte klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn svare...
Artikkelen er 905 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.