arvid moss
Konserndirektør for energi i Hydro, Arvid Moss. Arkivfoto. Foto: Øyvind Lie

Vurderer å hente inn kapital for å få fortgang på satsingen.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Under Hydros kapitalmarkedsdag torsdag presenterte selskapet sine planer for sine nyopprettede enhet Fornybar vekst, som skal «utnytte Hydros kompetanse og erfaring på industri og energi til å delta i fornybarprosjekter, hovedsakelig i Norden og Brasil». – Målet for 2021 er å signere investeringsbeslutninger for 1 GW på 100-prosentsbasis, og Hydro...
Artikkelen er 264 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.