arvid moss
Konserndirektør for energi i Hydro, Arvid Moss. Arkivfoto.
Foto: Øyvind Lie

Vurderer å hente inn kapital for å få fortgang på satsingen.

  • Øyvind Lie

Under Hydros kapitalmarkedsdag torsdag presenterte selskapet sine planer for sine nyopprettede enhet Fornybar vekst, som skal «utnytte Hydros kompetanse og erfaring på industri og energi til å delta i fornybarprosjekter, hovedsakelig i Norden og Brasil». – Målet for 2021 er å signere investeringsbeslutninger for 1 GW på 100-prosentsbasis, og Hydro...
Artikkelen er 264 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.