Ingstad
Per Ivar Ingstad, Statkrafts nye kraftverkssjef i Møre og Romsdal.
Foto: Statkraft

Per Ivar Ingstad (52) blir kraftverksjef i Aura kraftverksgruppe i Møre og Romsdal.

  • Øyvind Lie

Den nye sjefen for Statkrafts vannkraftanlegg i Møre og Romsdal får ansvar for sju vannkraftanlegg og to pumpekraftverk som til sammen produserer 3.300 GWh i året, skriver Statkraft i en pressemelding. Ingstad erstatter Arild Magne Gjerdevik, som skal jobbe med konsesjoner og regulering i Statkraft. Ingstad er utdannet elektroingeniør og...
Artikkelen er 174 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.