Bjerkreim
Fra byggingen av Bjerkreim vindpark.
Foto: Norsk Vind

Det ble investert 28,8 prosent mer enn året før.

  • Øyvind Lie

2019-investeringene er de høyeste som er registrert i den årlige elektrisitetsstatistikken, og det er vindkraft som øker mest. I 2019 var totale investeringer for vindkraftverk på 9,7 milliarder kroner, mot 7,5 milliarder kroner året før. Dette er en økning på 28,8 prosent, melder Statistisk sentralbyrå (SSB). ...
Artikkelen er 237 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.