Innset
Arbeid med det nye apparatanlegget på Innset.
Foto: Statkraft

Investerer ca. 300 millioner kroner i kraftverkene Straumsmo og Innset.

  • Øyvind Lie

Rettelse 16:06 fredag 11. desember: Prosjektet øker ikke kraftproduksjonen.  Statkraft er godt i gang med arbeidet med å rehabilitere de to kraftverkene Straumsmo og Innset i Barduelva i Troms, som ble bygget på begynnelsen av 1960-tallet. Rehabiliteringen omfatter utskiftning av kontroll- og apparatanlegg i begge kraftverkene, og har en kostnadsramme...
Artikkelen er 284 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.