tolga
Ett av tre aggregater i maskinsalen på Tolga kraftverk, som skal settes i drift før sommeren.
Foto: Hafslund Eco

Planla oppstart i oktober 2021, nå kan det starte «i god tid før sommerferien».

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Utbyggingen av Tolga kraftverk startet i juli 2018, med planlagt oppstart oktober 2021. «Nå ligger det an til at idriftsettelse kan skje i god tid før sommerferien», skriver Akershus Energi i en melding på sin nettside. Tolga kraftverk eies av Opplandskraft hvor Akershus Energi eier 25 prosent og Hafslund Eco...
Artikkelen er 289 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.