Tina Bru
Olje- og energiminister Tina Bru (H). Arkivfoto: Øyvind Lie
Foto: Øyvind Lie

«Det er ikke nå grunnlag for å trekke slutning om at vannkraft ikke vil anses som bærekraftig under det kommende regelverket».

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det svarer energiminister Tina Bru på spørsmål fra Terje Halleland om hva hun vil gjøre for å unngå at norsk vannkraft blir stemplet som «ikke bærekraftig» i EUs nye klassifiseringssystem for bærekraftig finans, den såkalte taksonomien, noe også Arbeiderpartiet og Senterpartiet er bekymret for.  Frykten går ut på at regelverket...
Artikkelen er 380 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.