Vindturbin
Illustrasjonsfoto.
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Av dette var hele 6,1 TWh vindkraft.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Det ble i 2020 satt i drift 7,1 TWh vann- og vindkraftproduksjon i Norge, melder NVE. Tilsvarende tall for 2019 var 2,3 TWh. Vindkraft utgjorde hele 6,1 TWh av den nye kraftproduksjonen i 2020. Det ble satt i drift 3,3 TWh ny kraftproduksjon i fjerde kvartal. Av dette var hele...
Artikkelen er 266 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.