bolig vinter
Nå kan det bli slutt på at man som husholdning nærmest må gjøre totalrenovering for å få støtte til enøk-tiltak. Illustrasjonsfoto: Enova

En rekke organisasjoner ber OED skrote Envoas forslag om felles energikarakter.

I februar i fjor sendte Olje- og energidepartementet (OED) en rapport på høring om ny ordning for energimerking av bygg, der ett av Enovas forslag var å innføre en felles energikarakter for energi og effekt, slik Energiteknikk omtalte. I et brev til OED, som Energiteknikk har sett, anbefaler en rekke...
Artikkelen er 549 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.