Turbin
Arbeid på en høytrykks francisturbin.
Foto: Rainpower

Vil også sprøyte inn 100 millioner kroner for å reposisjonere selskapet for vekst.

  • Øyvind Lie

Aker ASA kunngjorde onsdag at de deres heleide datterselskap Aker Horizons har inngått avtale om å kjøpe alle aksjene i Rainpower Holding AS. Aker Horizons vil bruke Rainpower som en plattform for å bygge «neste generasjons teknologiselskap» for å optimalisere utvikling og drift av vannkraft, skriver Aker i en børsmelding....
Artikkelen er 313 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.