bkk
Bildet viser BKKs hovedkontor.
Foto: BKK

Får 618 millioner kroner for aksjene.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk skrev, sendte BKK onsdag ettermiddag en melding til markedet om at de ønsket å selge seg ut av Fjordkraft, og at de hadde fått ABG Sundal Collier til å hjelpe seg med salget. I en børsmelding torsdag morgen går det fram at BKK allerede har fått solgt alle...
Artikkelen er 103 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.