hurtiglader
Elbilforeningen, NAF, Zero og Virke vil heve den foreslåtte grensen for energiavregning for hurtigladere. Illustrasjonsfoto: Elbilforeningen

Foreslår å heve grensen for energiavregning for hurtigladere fra 100.000 til opp mot 400.000 kWh.

Da Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE i høst la fram sitt endelige forslag til ny nettleiestruktur, foreslo de endringer som skulle ramme ladestasjoner mindre hardt enn det som var foreslått i det opprinnelige høringsforslaget. Høringsforslaget la opp til en såkalt månedsmaks, men det ville slått dårlig ut for ladestasjoner...
Artikkelen er 484 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.