mann stolpe
Illustrasjonsfoto: Glitre Energi

Inviterer også Flesberg Elektrisitetsverk med i samarbeidet.

  • Øyvind Lie

Rollag Elverk, Uvdal Kraftforsyning og Glitre Energi ønsker å etablere selskapet Numedal Energi sammen, og de ønsker også å få med Flesberg Elektrisitetsverk i samarbeidet, skriver Glitre Energi i en pressemelding. Glitre Energi og Rollag Elverk har allerede signalisert at de ønsker å samarbeide. Nå blir også Uvdal Kraftforsyning med...
Artikkelen er 524 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.