Mæland
Justisminister Monica Mæland (H) snakket om innreisereglene på en pressekonferanse onsdag. Skjermdump: Regjeringen

Oppretter en «svært snever» søknadsbasert ordning for utlendinger med viktig spesialkompetanse.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk omtalte for to uker siden, var unntakene fra de strenge innreisereglene som da ble innført, kun for samfunnskritisk personell. Er det fare for at strømmen går, får man unntak. Bygging og idriftsettelse av nye kraftverk, hvor forsyningssikkerheten på kort sikt ikke er truet, ville imidlertid ikke nå opp, siden...
Artikkelen er 263 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.