knut kroepelien
Administrerende direktør i Energi Norge, Knut Kroepelien. Foto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Men da trengs nye vindkraftkonsesjoner og bedre betingelser for vannkraften, mener Energi Norge-sjefen.

  • Øyvind Lie

Oppdatert med diskusjonen mellom NVE-sjefen og Norsk olje og gass på Dagsnytt 18 om kraft fra lands klimaeffekt. I et intervju med Montel sier Trønderenergi-sjef Ståle Gjersvold at vi heller bør bruke kraften på land enn til å elektrifisere sokkelen, siden det ligger an til å bli for lite kraft...
Artikkelen er 1473 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.