lysebotn.
Lysebotn 2 kraftverk. Illustrasjonsfoto: Kristofer Ryde, Lyse

Av et resultat etter skatt for fjerde kvartal på 7,28 milliarder kroner, kom 5,30 milliarder fra gevinster fra Lyse-transaksjonen.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det går fram av selskapets resultatrapport, som ble lagt fram i dag, fredag. 31. desember 2020 fusjonerte Hydro og Lyse deler av sin vannkraftproduksjon for å danne et nytt vannkraftselskap. Det nye selskapet, Lyse Kraft DA, har en årlig normalproduksjon på 9,5 TWh, der Hydro eier 25,6 prosent og Lyse...
Artikkelen er 140 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.