brytermontasje
Linjebygging for Statnett. Illustrasjonsfoto: Statnett

Ville endre formuleringen «på kort sikt» for å styrke forsyningssikkerheten. OED sier nei, og mener definisjonen er god nok.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I et brev til Olje- og energidepartementet datert 12. februar ber Norges vassdrags- og energidirektorat om endringer i innreiserestriksjonene som trådte i kraft 29. januar i år. Reglene skal hindre spredning av koronaviruset. I forbindelse med innstrammingene innreiserestriksjonene ble det nemlig gjort en justering i listen over kritiske samfunnsfunksjoner av...
Artikkelen er 707 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.