hass
Inge Hass, ny kraftverksjef for Statkraft i Sogn kraftverksgruppe. Foto: Statkraft

Inge Hass (49) har begynt som ny kraftverksjef for Statkraft i Sogn kraftverksgruppe.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Hass får ansvar for ni vannkraftanlegg som til sammen produserer 3400 GWh i året, skriver Statkraft i en pressemelding. – Som kraftverksjef er det gøy at det skjer så mye på vannkraftsiden i Sogn nå og i årene fremover. Vi fornyer Leirdøla Kraftverk i Luster og vi skal i år...
Artikkelen er 129 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.