vann
Illustrasjonsfoto.
Foto: Morten Rygh/Mostphotos

OED sier nei til bygging av til sammen 17 GWh småkraft i Fjord kommune i Møre og Romsdal.

Det går fram i en melding på OED nettside. Departementet har opprettholdt NVEs avslag på søknaden om utbygging av Fossheim kraftverk i Herdøla, som er et sidevassdrag til det vernede Norddalsvassdraget. Kraftverket ville bidratt med en årlig produksjon på om lag 6 gigawattimer (GWh). Departementet mener at en utbygging vil...
Artikkelen er 208 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.