løkjelsvatn
Løkjelsvatn Kraftverk i Litledalen i Etne er ett av kraftverkene SKL investerte i i år. Arkivfoto: SKL

SKL fikk et resultat på 2,9 millioner kroner etter skatt i 2020, ned 266,5 millioner kroner fra året før.

  • Øyvind Lie

Årsaken er svært lave kraftpriser, skriver selskapet på sin nettside. I Sunnhordland Kraftlags (SKL) område, NO2, var gjennomsnittsprisen for 2020 kun 9,8 øre/kWh. Produksjonen i 2020 ble totalt 2.465 GWh i SKL. Det er 167 GWh eller nesten 7,3 prosent over det som regnes som middels produksjon. Mye nedbør Total...
Artikkelen er 165 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.