Turbin
Arbeid på en høytrykks francisturbin.
Foto: Rainpower

Men NVE svarte nei. KBO-enhetene bestemmer, og nybygging når ikke opp.   

  • Øyvind Lie

I forbindelse med de nye strenge innreisereglene til Norge sendte Rainpower torsdag 28. januar Rainpower en epost til både DSB og NVE med forespørsel om de hadde en samfunnskritisk funksjon. Rainpower viste til at de både jobbet med nye kraftverk, med oppgradering av eksisterende kraftverk og med standby/beredskap ved havari-...
Artikkelen er 617 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.