Songa dam
Songa dam i Vinje i Telemark. Illustrasjonsfoto: Statkraft

Skanska og TT-anlegg får ros for utsøkt plastring og god revegetering for Statkraft.

  • Øyvind Lie

Skanska og TT Anlegg i «joint venture» står bak anleggsprosjektet som har blitt kronet med hedersprisen Damkrona 2020. Prisen får de for damprosjektet på Vinje i Telemark. Den norske damkomiteen deler prisen ut til regulerte vassdrag som utmerker seg på landskapsmessige, estetiske og/eller miljømessige kvaliteter, samt innovative og ingeniørmessig gode...
Artikkelen er 504 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.