Straumsmo
Straumsmo kraftverk i Bardu i Troms. Foto: Statkraft

Har sendt OED fakta om vilkårsrevisjonene av Trollheim, Aura og Straumsmo og Innset kraftverk.

  • Øyvind Lie

I en epost til statssekretærene Tony Christian Tiller og Lars Andreas Lunde i Olje- og energidepartementet presenterer Statkraft et notat med tittelen «Fakta om vilkårsrevisjoner og revisjonene av Trollheim, Aura og Straumsmo og Innset kraftverk». Der påpekes det at de første revisjonene av stor regulerbar vannkraft som nå kommer til...
Artikkelen er 973 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.