baltic cable
Baltic Cable mellom Lübeck i Tyskland og Trelleborg i Sverige. Illustrasjon: ABB

Men det er ennå en hypotetisk problemstilling, understreker Christian Rynning-Tønnesen.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I et brev til Olje- og energidepartementet, som Energiteknikk har sett, ber delstatsmyndighetene i Schleswig-Holstein i Tyskland om informasjon om hva som vil skje med Baltic Cable, som Statkraft eier gjennom sitt heleide datterselskap Baltic Cable AB. Den 250 kilometer lange HVDC-forbindelsen på 600 MW mellom Lübeck og Trelleborg ble...
Artikkelen er 494 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.