Åslaug Haga
Under en høring på Stortinget i forrige uke kom Åslaug Haga med hard kritikk av OED. Nå blir hun Norwea-sjef. Skjermdump: Stortinget

Åslaug Hage hevder hun «møtte oljeveggen» i et departement med «lite kompetanse» ikke bare innen ny fornybar energi, men også innen vannkraft.

  • Øyvind Lie

Oppdatert med kommentarer fra Ola Borten Moe, som roser OEDs embetsverk. På en høring i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité mandag om beskyldninger om at Olje- og energidepartementet (OED) skal ha holdt tilbake viktig informasjon i forbindelse med åpningen av Barentshavet sørøst, var Åslaug Haga invitert for å kaste lys over...
Artikkelen er 693 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.