raggovidda
Raggovidda vindpark i Berlevåg i Finnmark. Arkivfoto: Bjarne Riesto

Vil bygge hydrogen- og ammoniakkproduksjon, men forutsetter utsatt frist for idriftsettelse av trinn 3 av Raggovidda vindpark.

Aker Clean Hydrogen og Varanger Kraft har inngått samarbeidsavtale for å bygge hydrogen- og ammoniakkfabrikk i Berlevåg i Finnmark. Partene skal samarbeide om utvikling, bygging og drift av et produksjonsanlegg for hydrogen og ammoniakk, bygget på vindkraft fra Varanger Krafts anlegg på Raggovidda i Øst-Finnmark, og på Aker Clean Hydrogens...
Artikkelen er 317 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.