lunde
Konsernsjef Eskil Lunde Jensen i Akershus Energi. Foto: Akershus Energi

Markedsprisen var 9,8 øre/kWh, Akershus Energi fikk 17,7 øre.

  • Øyvind Lie

Akershus Energi oppnådde et resultat i 2020 etter skatt på 69 millioner kroner. Det er 125 millioner kroner lavere enn for 2019. – Med de laveste kraftprisene på 20 år på grunn av våtår, hydrologisk overskudd samt redusert utvekslingskapasitet til Europa, vil vi si oss tilfreds med resultatet i 2020,...
Artikkelen er 155 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.