akershus energipark
Solcelleanlegget til Akershus Energipark på Lillestrøm. Foto: Akershus Energi

Henter daglig leder fra SN Power.

Solkraft skal  bli et av Akershus Energis viktigste nye satsingsområder framover. Nå er Akershus Energi Sol AS etablert som eget selskap og sol har blitt et eget forretningsområde i konsernet. I april tiltrer Heidi Theresa Ose som daglig leder for det nye selskapet, skriver Akershus Energi i en pressemelding. –...
Artikkelen er 365 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.