vann
Illustrasjonsfoto: Anders Ludvigson/Mostphotos

 Husvollåe kraft AS og Norsk Grønnkraft har signert en avtale om å bygge ut Husvollåe kraftverk i Atrå i Tinn kommune i Telemark.

  • Øyvind Lie

– Det er gledelig at vi nå kan meddele at Husvollåe kraftverk blir bygget, sier styreleder i Husvollåe kraft AS, Olav Edland, i en pressemelding. Husvollåe kraftverk er et elvekraftverk med en estimert årlig produksjon på 19,2 GWh. Fallhøyden som skal utnyttes er på 256 meter, og rørgaten blir i...
Artikkelen er 201 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.