datasenter
Illustrasjonsfoto: Google

Målet er å selge prosjektet ved årsskiftet og få første byggetrinn i drift i 2022.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Statnett fikk 1. februar i år en forespørsel om det er nettkapasitet til å kunne knytte til et stort datasenter på Hasle i Sarpsborg kommune, og et ønske om at kapasitet til dette utredes. Det er Østfold Energi og Sarpsborg kommune som eier prosjektet, som har fått navnet DC Sarpsborg...
Artikkelen er 354 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.