glitre
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Sikret seg til et vannkraftresultat som var bedre enn året før.

  • Øyvind Lie

Glitre Energi fikk et resultat etter skatt på 129,7 millioner kroner i 4. kvartal 2020, ned fra 201,3 millioner kroner i samme kvartal året før. Hovedårsaken til nedgangen er at regnskapet for 4. kvartal 2019 var sterkt preget av en urealisert gevinst på 81,6 mnok knyttet til fusjonen mellom Viken...
Artikkelen er 241 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.