nyhamna
132 kV-nettet i regionen er viktig for forsyningen til gassprosesseringsanlegget på Nyhamna, ifølge Istad Nett. Foto: Øyvind Lie

Advarer mot omklassifisering av 132 kV-nettet i Møre og Romsdal.

NVE varslet nylig et vedtak om omklassifisering av 132 kV-nettet i Møre og Romsdal fra transmisjonsnett til distribusjonsnett. Det er en forutsetning for at Mørenett fra Sunnmøre skal kjøpe alt Statnetts 132 kV-nett i fylket, slik selskapene har inngått avtale om. Kraftselskapene på Nordmøre og i Romsdal er kritiske både...
Artikkelen er 1224 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.