kabel
Illustrasjonsfoto: Statnett

Statnetts samlede flaskehalsinntekter ble i fjor 2.408 millioner kroner, over dobbelt så mye som den gamle rekorden.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Kombinasjonen med mye snø i fjellet og reduserte muligheter for utveksling førte i fjor til lange perioder med lavekraftpriser i Norge og store prisforskjeller mot utlandet. Svakere norsk krone mot svenske kroner og euro bidro også til de høye flaskehalsinntektene, skriver Statnett i sin resultatrapport. Over dobbelt så mye I...
Artikkelen er 194 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.