Christian Stav
Konsernsjef Christian Stav i NTE. Foto: NTE
Foto: NTE

NTE-konsernet fikk et foreløpig resultat før skatt i 2020 på 419 millioner kroner, mot 1270 millioner kroner i 2019.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Konsernets underliggende årsresultat ble i fjor på 339 millioner kroner, mot 337 millioner kroner i 2019, skriver selskapet i en børsmelding. I 2019 hadde konsernet betydelige engangseffekter. 2020 var et år preget av korona-pandemi og svært lave kraftpriser, men god kundevekst og solid drift i hele konsernet sikrer et godt...
Artikkelen er 214 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.