nygaard
Konsernsjef i Lyse, Eimund Nygaard. Foto: Stefan Wetaas/Lyse

Lyse prioriterer stabilitet for eierne og betaler ut 276 millioner kroner mer i utbytte enn de tjente.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Lyse-konsernet fikk i 2020 et årsresultat etter skatt på 354 millioner kroner mot 928 millioner i 2019, skriver selskapet i en pressemelding. Styret foreslår likevel at det utbetales 630 millioner kroner i utbytte til de 14 eierkommunene, en økning på 30 millioner fra året før, da det ble utbetalt 600...
Artikkelen er 243 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.