Mast
Agder Energi Nett advarer mot kraftig økende effekt på Agder. Foto: Agder Energi

Skaper utfordringer for Agder Energi Nett.

«For Agder Energi Nett kan økt elektrifisering bety mer enn en dobling av effektbehovet sammenlignet med dagens nivå. Det skaper flere utfordringer», skriver selskapet i en pressemelding. − Målet om at samfunnet skal elektrifiseres for å nå klimamålene fører med seg en rekke utfordringer for nettselskapene. Kartleggingen vi har gjort...
Artikkelen er 369 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.