statkraft hovedkontor
Statkrafts hovedkontor. Illustrasjonsfoto: Bjoertvedt/Wikimedia Commons

For «grove» brudd på manøvreringsreglementet i magasinene Nibbehøl og Tyssehøl i Tyssovassdraget i Ullensvang.

  • Øyvind Lie

Det var i 2019 og 2020 at det oppsto to hendelser i Tyssovassdraget i Ullensvang, som førte til at NVE nå har ilagt Statkraft et overtredelsesgebyr på 300.000 kroner, skriver NVE i en pressemelding. NVE beskriver i sitt vedtak overtredelsene som «grove». Det var Statkraft selv som meldte fra om...
Artikkelen er 683 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.