sagen
Ny leder for prosjektutvikling i Småkraft, Espen Sagen. Foto: Småkraft

Espen Sagen vender tilbake til kraftbransjen.   

  • Øyvind Lie

Småkraft AS har ansatt Espen Sagen som ny leder for prosjektutvikling.

«Espen har betydelig erfaring fra tilsvarende roller i bransjen, og blir for oss en viktig ressurs i vårt samarbeid med både fremtidige og nåværende grunneiere»», uttaler kommersiell sjef (CCO) i Småkraft AS, Karina Halstensen Birkelund, i en pressemelding.

Sagen kommer nå fra stillingen som avdelilngsleder i Norkart, og starter i sin nye jobb i løpet av våren. Han har tidligere jobbet som forretningsutvikler, markedsdirektør og direktør for prosjektutvikling.

«Jeg gleder meg til å komme tilbake til bransjen og igjen bidra til realisering av enda mer ren fornybar energi med minst mulig påvirkning av det lokale miljøet», sier Sagen i meldingen.