Oddmund Kroken, administrerende direktør i Østfold Energi, er fornøyd med den nye utbyttemodellen for selskapet. Foto: Østfold Energi 

Skal være mer forutsigbar, og sikre at verdiene skapes før de deles med eierne.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
I eiermøtet 23. mars vedtok kommunene i Østfold og Viken fylkeskommune en ny utbyttemodell Østfold Energi, som er basert på en andel av årets resultat for selskapet. Utbyttemodellen ble lagt frem av et eierutvalg som har jobbet med saken det siste halvåret, etter at saken kom opp i forrige eiermøte....
Artikkelen er 329 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.