Trollheim kraftverk
Kongen i statsråd har vedtatt at Trollheim kraftverk i Surnadal i Møre og Romsdal fortsatt får drive effektkjøring.
Foto: Peltoman/Wikimedia Commons

Trollheim kraftverk får fortsette med effektkjøring for å opprettholde forsyningssikkerheten.

  • Øyvind Lie

I statsråd fredag ble de reviderte konsesjonsvilkårene for Folla-Vindøla-reguleringen i Surnavassdraget i Møre og Romsdal og Trøndelag vedtatt. Det ble pålagt minstevannføring i to sideelver i Surna, krav om nytt inntak og det OED i en melding kaller «moderne konsesjonsvilkår». Kravet om revisjon var i hovedsak begrunnet med behov for...
Artikkelen er 793 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.