semmingsen
Semming Semmingsen, konsernsjef i Troms Kraft. Foto: Marius Fiskum

Salg av utenlandsk virksomhet bidro til et svært godt resultat.

  • Øyvind Lie

Troms Kraft fikk i 2020 et resultat etter skatt på 725 millioner kroner, skriver selskapet i en pressemelding. Det er mer enn en dobling av 2019-resultatet, som var 319 millioner kroner. På en pressekonferanse torsdag formiddag fortalte selskapets konsernsjef Semming Semmingsen at resultatet er rekordhøyt. Styret anbefaler et utbytte til...
Artikkelen er 178 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.