tina bru
Energiminister Tina Bru (H). Skjermdump: regjeringen

– Vi opplevde vilje til å lytte, sier Tina Bru etter et klimamøte med EU-kommisjonen.

[abform_energi]
Mandag ble det arrangert et digitalt møte mellom den norske regjeringen og EU-kommisjonen om Europas grønne giv. Utenriksministeren, samferdselsministeren, klima- og miljøministeren og olje- og energiministeren snakket der med de relevante EU-kommissærene. Ett av temaene som ble tatt opp var taksonomien, altså den planlagte klassifiseringsforordningen som finansnæringen skal legge til...
Artikkelen er 270 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.