joka
To francisturbiner i Joka kraftverk i Vik kommune i Sogn og Fjordane bytter eiere og skal gi Småkraft AS 7,2 GWh årlig. Foto: Småkraft AS

Sikrer seg 7 GWh i Nissedal i Øvre Telemark og ytterligere 7 GWh i Sogn og Fjordane.

  • Øyvind Lie

Småkraft AS har kjøpt alle aksjene i Soks Kraftverk AS. Kraftverket ved Hønevatn i Nissedal kommune i Øvre Telemark utnytter et fall på 192 meter og har en 1,6 MW peltonturbin som gir en årlig produksjon på 7 GWh, skriver Småkraft i en pressemelding. «Soks Kraftverk er et velbygget kraftverk...
Artikkelen er 293 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.