kaldåga
Inntaket til Kaldåga kraftverk, I Narvik kommune nord i Nordland.
Foto: Småkraft AS

Men det må ikke forveksles med Helgeland Krafts verk med samme navn, i samme fylke.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Småkraft AS har kjøpt Kaldåga kraftverk i Narvik kommune i Nordland gjennom å kjøpe av 100 prosent av aksjene i Aurora Bygg og Anlegg AS. Kraftverket ble satt i drift i 2020 og har en estimert årlig produksjon på 5,5 GWh. Kraftverket har en 2,1 MW peltonturbin som utnytter fallet...
Artikkelen er 206 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.