småkraft
Jorda kraftverk i Veikledalen ved Kvam i Nord-Fron kommune i Innlandet. Illustrasjonsfoto: PeltonMan/Wikimedia Commons

Fikk utvidet resultat på minus 217 millioner kroner. Driftsresultatet ble imidlertid positivt, og «kun» halvert fra 2019.

  • Øyvind Lie

Det varme og våte været førte til mer enn 80 prosent fall i kraftprisene i de områdene hvor Småkraft opererer, skriver selskapet i en børsmelding. Småkraft fikk et driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) på 15,7 millioner euro i 2020, en nedgang på 47 prosent sammenliknet med 29,4 millioner euro i 2019,...
Artikkelen er 291 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.