quality Hotel Edvard Grieg
Her på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen skal Småkraftforeninga arrangere sin årlige konferanse.

Det er andre gang arrangementet flyttes, på grunn av smittesituasjonen.

  • Øyvind Lie

På grunn av smittevernsituasjonen er avviklingen av årets Småkraftdagane lagt til 8.-10. november, skriver Småkraftforeninga på sin nettside. Stedet blir det samme som tidligere planlagt, nemlig Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen. Småkraftdagene 2021 skulle opprinnelig arrangeres 15. til 17. mars, men ble i november i fjor flyttet til 6....
Artikkelen er 125 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.