vann
Illustrasjonsfoto: Østfold Energi

Mener de ikke har brutt tilknytningsplikten for Øvre Kvemma kraftverk i Borgund.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk nylig skrev, hevder NGK Utbygging at Statnett har brutt tilknytningsplikten til Øvre Kvemma kraftverk i Lærdal, som skal bygges om lag 6 kilometer nord for Borgund stavkirke. Verket skal bli på 7,6 MW og produsere 18,7 GWh per år. Men det har ikke blitt realisert, ifølge NGK Utbygging...
Artikkelen er 439 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.