kraftlinje lofoten
Illustrasjonsfoto: Tore Halvorsen

Vil ha løsning klar i løpet av første halvår.

Med bakgrunn i stadig nye og skjerpede krav til bransjen har Vesterålskraft på oppdrag av sine eiere vurdert ulike fusjonsalternativer, og har valgt å forhandle videre med Troms Kraft med sikte på å ha en løsning klar for beslutning i løpet av første halvår, skriver Vesterålskraft i en pressemelding. Vesterålskraft...
Artikkelen er 303 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.