vann
Illustrasjonsfoto: Morten Rygh/Mostphotos

Cloudberry kjøper ett småkraftverk og rettighetene til å kjøpe et annet.

  • Øyvind Lie

Cloudberry Clean Energy har inngått avtale om å kjøpe Ramsliåna Kraftverk AS, som har et kraftverk med samme navn under bygging som ventes å komme i produksjon i fjerde kvartal i år. Kraftverket ligger i Flekkefjord i Agder, og skal få en årlig middelproduksjon på 6 GWh, ifølge en børsmelding....
Artikkelen er 171 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.