vann
Illustrasjonsfoto: Sunnfjord Energi

Nesten like mye småkraft som storkraft.

  • Øyvind Lie

Det er 6 TWh kraftproduksjon under bygging, viser NVEs statusoversikt for 1. kvartal. NVE har ved utgangen av første kvartal registrert 14 vindkraftverk, 61 småkraftverk, 19 opprustings- og utvidelsesprosjekter og 5 vannkraftprosjekter over 10 MW. Mest vindkraft Når disse til sammen 99 prosjektene er satt i drift, vil de bidra...
Artikkelen er 190 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.